وي استفاده از امکانات و زيبائيهاي طبيعي منطقه بر اساس ضوابط حفظ محيطزيست، اشاعه فرهنگ فراگيري آموزش در تورها و سفرهاي داخلي و اشاعه آموزش اهميت استفاده از محصولات ارگانيک را از ديگر اهداف احداث اين کمپ عنوان کرد.
واقفي ادامه داد: از سوي ديگر با آموزش داوطلبان محلي به عنوان راهنمايان تورهاي داخلي و فروش توليدات منطقه ميتوان به اشتغالزايي محلي بوميان منطقه کمک کرد.
سرمايهگذار اکوکمپ کويري متينآباد همچنين جلوگيري از مهاجرت روستائيان و ايجاد درآمدهاي گوناگون در روستاها با ترويج گردشگري معيشتي و روستايي را از ديگر مزاياي احداث اين اکوکمپ عنوان کرد.
وي آشنايي با پوشش گياهي منطقه و عکاسي را از برنامههاي فعلي اين کمپ عنوان کرد و افزود: از جاذبههاي طبيعتگردي منطقه ميتوان به تماشاي حياتوحش و پرندگان منحصر بفرد منطقه مانند زاغبور، هوبره، تيهو و چکاوک اشاره کرد.
واقفي با بيان اينکه آب و هوا و موقعيت کويري منطقه موقعيت منحصربفردي را براي گردشگري ماجراجويانه بوجود آورده است، خاطرنشان کرد: از مهمترين برنامههاي موجود شترسواري است و در اين رابطه 35 نفر شتر را طي دو سال آموزش داديم و براي برنامههاي آتي کمپ پيادهروي، واليبال ماسهاي، موتورسواري، کايت، بالنسواري و اتومبيلراني پيشبيني شده است.
وي بهرهمندي از موقعيت آب و هوايي به همراه استفاده از آرامش موجود در منطقه، مديتيشن روي شنهاي کويري و استفاده از محصولات غذايي تازه و ارگانيک تهيه شده در مزرعه کمپ را از ديگر ويژگيهاي اين منطقه عنوان کرد.
واقفي همچنين خاطرنشان کرد: گردشگري آموزشي و گردشگري فلسفي و تورهاي ويژه بازديد از روستاهاي هدف از ديگر محورهاي گردشگري اين منطقه به شمار ميرود.
مجري طرح اکوکمپ متينآباد خاطرنشان کرد: تمام ساخت و سازهاي اين کمپ مطابق با معيارهاي سازمان جهاني گردشگري است؛ يکي از اين معيارها گرفتن 50 درصد انرژي مورد نياز از خورشيد است و در اين رابطه توانستيم سايتي را براي احيا استفاده از انرژي خورشيدي راهاندازي کنيم./115
انتهای پیام/